Politika zasebnosti

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ob obisku naloži na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepozna, ko se vrnete na spletno mesto ter izboljša vašo uporabniško izkušnjo.

Spletno mesto uporablja piškotke za spletno analitiko (npr. Google Analytics) in za vtičnike, ki prikazujejo vsebino z ali omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih (npr. Facebook). Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Pri vašem prvem obisku spletnega mesta ste obveščeni o uporabi piškotkov. S potrditvijo ali z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta (klikom, ki povzroči nalaganje dela spletnega mesta) podate privolitev z aktivnim dejanjem in piškotki se naložijo. Nastavitev se ohrani tudi za naslednji obisk.

Poleg opisa politike piškotkov vam omogočamo tudi možnost izklopa določenih piškotkov. Vašo odločitev zapišemo v temu namenjen piškotek.

 

Osebni podatki

DZZŽ Ljubljana, ustanovitelj Pasje šole ZA PSA, se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali prek tega spletnega mesta, brez vašega dovoljenja ne bo posredovalo tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno, varovani pred izgubo, zlorabo ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

 

E-novice

Uporabnik ali oseba, ki se je naročila na prejemanje e-novic ali drugih elektronskih sporočil Pasje šole ZA PSA, ki deluje v okviru DZZŽ Ljubljana, soglaša, da mu lahko DZZŽ Ljubljana pošilja e-poštna obvestila, ki se nanašajo na dejavnosti, ponudbo storitev in izdelkov, novosti glede storitev in izdelkov, akcije in ugodnosti ter druga sporočila, ki se nanašajo na dejavnost, storitve in izdelke DZZŽ Ljubljana. Uporabnik soglaša, da lahko ta obvestila vsebujejo tudi komercialna sporočila.

Uporabnik oziroma oseba, ki se je prijavila za prejemanje e-novic ali drugih elektronskih sporočil DZZŽ Ljubljana, soglaša, da mu le-to te novice ali druga elektronska sporočila pošilja na njegov e-poštni naslov, ki ga je vpisal ob prijavi. Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko DZZŽ Ljubljana glede poslanih e-poštnih obvestil beleži podatke o tem, kateri uporabnik je prebral določeno e-poštno sporočilo ter katere spletne povezave v sporočilu je odprl (kliknil), ter tako pridobljene podatke uporablja za prilagoditev ponudbe in/ali vsebine bodočih e-poštnih obvestil.

 

Izključitev odgovornosti

To spletno mesto in njegove vsebine so izdelane in vzdrževane z vso skrbnostjo. Kljub temu DZZŽ Ljubljana, ustanovitelj Pasje šole ZA PSA, ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na spletnem mestu. Vse informacije na spletnem mestu se lahko spremenijo kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

DZZŽ Ljubljana ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletnega mesta. DZZŽ Ljubljana ne prevzema odgovornosti za vsebino ali delovanje drugih spletnih mest, na katera vodijo povezave s tega spletnega mesta.